Opendeurdag op 19/09/2015

Ook dit jaar stellen we onze deur open voor iedereen die onze werkplek eens wenst te bezoeken. Daarenboven doen de collega’s van twee andere time-out projecten in de nabije omgeving ook hun deuren en poorten open. Van 14u tot 18u zal iedere bezoeker, van op elke plek, de mogelijkheid hebben om zich met eigen of aangeboden (al dan niet alternatief) vervoer, naar alle drie de locaties te verplaatsen. De tocht om Buiten Beeld (vzw Stappen), Neerstraat 23, Vinderhoute en De Boon (vzw aPart), Beekstraat 40 Drongen te bezoeken is minimaal 5,2km (ook zeker op ’t gemak wandelend te doen), het langste parcours dat we zelf uitstippelden is circa 12km.

Op alledrie de locaties zal er iets kunnen geknabbeld of gedronken worden en zal er de nodige opluistering worden voorzien voor jong en oud. Op Zwerfgoed mag u zich alvast verwachten aan een uiterst gezellig kader. Voor de kinderen heel wat ruimte om te ravotten, extra animatie door Kinderkookkaffee http://www.kinderkookkaffee.be/ of kunnen er opnieuw verrassende groentepoppen worden gemaakt met tante Lena. In de namiddag zal Zafira Magicien, op een persoonlijke manier, allerlei verassende goocheltrucjes brengen,… Natuurlijk is er doorlopend allerlei lekkers en verfrissends te verkrijgen.
Vanaf 18u zet de opendeur zich verder in onze tuin en kan er ook een warme hap worden verkregen. Om de sfeer erin te brengen starten we om 18u direct met Goes en de gasten, een Meetjeslandse (protest)zanger die op meeslepende wijze zijn kijk op het leven bezingt https://www.youtube.com/watch?v=NdBmhDOrWR4 gevolgd door Buckey Down, een Gentse blues-rock band die zopas hun eerste plaat hebben uitgebracht en onlangs nog op het grote podium stonden op het Herbakkersfestival te Eeklo https://www.youtube.com/watch?v=0X0pNfdvsUk. Keuvelend afsluiten doen we vanaf 22u rond de vuurkorven.

Graag heten we u in grote getale welkom en vergasten we u samen met de collega’s op een heel gezellige, ontspannende, lekkere, boeiende, interessante namiddag en avond.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot gauw,
Het Zwerfgoedteam