Zwerfgoed zkt. sponsors

Gezien wij nog steeds geen erkende vzw zijn en dus ook niet kunnen rekenen op structureel gesubsidieerde middelen zijn we geheel afhankelijk van sponsors, acties, fondsen en onze partners. We zijn één ieder die ons hierbij op eender welke manier helpt zeer dankbaar!

Ook dit en volgend jaar konden en kunnen we rekenen op de trouwe steun van Lionsclub Meetjesland. Naast de sponsoring van 6000€ kunnen we op onze Raad van Bestuur ook telkens rekenen op de enthousiaste, ‘andere’ kijk van Dhr Betrand Mekeirel, voorzitter van de sociale commissie.

Ook dit jaar was Zwerfgoed het begunstigde goede doel voor de memorial Roland Tack, een gezellig minivoetbaltornooi op de Blaarmeersen te Gent. De vrienden van de rechtbank die het event organiseren schonken ons de opbrengst van de bbq achteraf.

Een aantal ‘eet’vrienden die regelmatig samen iets gaan eten leggen na het tafelen nog een extra ‘potje’ uit om te schenken aan een gezamenlijk en doordacht afgewogen goede doel. Zo stond hier geheel onverwachts Dhr Koen De Boever aan de deur met een heel aangename en goedgevulde enveloppe.

Geplaatst in

Zwerfgoed vzw - info@zwerfgoed.be - Beekstraat 30, 9000 Mariakerke - 0494/191140 - Onze partners