Onze woonwagen

De werken aan de woonwagen gaan gestaag verder. Nadat het volledige buitenkader werd geïsoleerd en met 100% gerecycleerd hout is bekleed, alle elektrische leidingen geplaatst, dubbele glasramen werden voorzien, concentreerden we ons op het dak. Na veel overleg besloten we het bestaande dak er volledig af te nemen en dit te vervangen door een nieuw.

In onze zoektocht naar deskundig advies leerden we Andy van Dakwerken Andy kennen. Na het bekijken en beluisteren van ons verhaal bood hij spontaan aan om, als ambachtelijk zinkwerker, het dak zo goed als origineel maar volledig nieuw te herleggen. Hij zette ons op weg en gaf ons de richtlijnen voor de voorbereidende werken en kwam het dak in zijn vrije tijd bevestigen.

Volgende uitdaging wordt om ons creatief pallet-atelier in te zetten voor de inrichting van de woonwagen.